Massanvaihto

28.07.2009 	Talon pohja on kaivettu kiinteään pohjamaahan, vesijohtoputket (syöttö ja verstaaseen) sekä talosta lähtevä viemäri asennettu sokkelin ulkopuolelle,  (viemärin lasku 1 cm/ metri), kaivannot tiivistetty, koko talopohjan alueelle ajettu n. 40 cm kerros pestyä kapillaarikatkossepeliä. Pohja tiivistetty 450 kg:n painoisella maan tiivistimellä. Koko talon pohjan alueelle asennettu suodatinkangas.

28.07.2009 Talon pohja on kaivettu kiinteään pohjamaahan, vesijohtoputket (syöttö ja verstaaseen) sekä talosta lähtevä viemäri asennettu sokkelin ulkopuolelle, (viemärin lasku 1 cm/ metri), kaivannot tiivistetty, koko talopohjan alueelle ajettu n. 40 cm kerros pestyä kapillaarikatkossepeliä. Pohja tiivistetty 450 kg:n painoisella maan tiivistimellä. Koko talon pohjan alueelle asennettu suodatinkangas.

Comments are closed.